info@gymhuset24.se Adress: sörbyvägen 5, 69233 Kumla

Välkommen till Gymhuset 24

Gymmet

Gym-huset24 öppnade 2016 och har utvecklats en hel del sedan dess. Gymmet ligger centralt i Kumla och har en yta på cirka 600 kvm. Vi har öppet 24 timmar om dygnet för att alla våra medlemmar ska kunna träna när det känns bäst för dem. Gym-huset24 erbjuder dig ett gym med många olika val i träningen men samtidigt i en ljus och familjär atmosfär där alla är välkomna att hjälpa varandra och bidra till att alla når sina mål.

Hos oss hittar ni bland annat följande.

*Friviktsmaskiner.

*Fasta maskiner med viktmagasin.

*Fria vikter och en "lyft del" där man kan utföra många övningar.

*Hantlar och bänkar.

*Fria ytor för funktionell träning med bla. Kettlebells, medicinbollar och mycket mer.

*Konstgräs med släde.

*Springband, cyklar, crosstrainers m.m.

*Boxningsäck

Hos oss upplever du en högklassig service, där vi erbjuder handdukar till våra medlemmar att torka av utrustningen med. Vi har en ny konditionsavdelning som stod klar vintern 2017/18, här har du flera löpband, crosstrainers, cyklar m.m självklart kan du även titta på tv under tiden du motionerar. Vi uppdaterar och uppgraderar ständigt lokalerna och vår utrustning för att våra medlemmar ska må bra och trivas.

Gymmet ligger nära busshållplats och det finns både parkering för bilar och cyklar utanför lokalerna. Vi befinner oss på Sörbyvägen 5 i kumla mittemot Fylsta vårdcentral. Vi uppdaterar öppettiderna i receptionen via facebook och instagram som du hittar på fliken aktuellt här ovan.

 

 


© 2019, Gym-huset 24